RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

Electrisch gereedschap

Elektrische gereedschappen kopen | Tackerplein.nl

Bij Tackerplein.nl hebben we een breed aanbod aan verschillende bandschroefmachines. Wij leveren onder andere banschroefmachines van de bekende topmerken Makita en Senco. De bandschroefmachines zijn uitermate geschikt voor het bevestigingen van gipsplaten of voor hout op hout te bevestigen. We hebben diverse bandschroefmachines, zo hebben we bandschroefmachines die op 230V werken, daarnaast hebben we ook bandschroefmachines die op een accu werken. De bandschroefmachines zijn erg handig op plaatsen waar u geen stroom aansluiting bij de hand hebt of geen last wilt hebben van in de weg liggende luchtslangen of snoeren. Mocht u toch liever kiezen voor een gewone tacker of een gas en accu tacker, dan hebben wij die natuurlijk ook in ons ruime assortiment.

Groot assortiment aan tackers en bevestigingsmaterialen

In de webshop van Tackerplein.nl vindt u dus diverse elektrische gereedschappen, zo hebben we verschillende bandschroefmachines die u eenvoudig online kunt bestellen. Deze gereedschappen zijn van een uitstekede kwaliteit en gaan lang mee. Buiten ons brede assortiment aan elektrische gereedschappen hebben we verschilleden soorten tackers en bevestigingsmaterialen. We zijn leverancier van verschillende merken tackers zoals Senco, Duo Fast en Omer tackers. Voor deze tackers hebben wij een ruim aanbod aan bevestigingsmaterialen, zo hebben we bijvoorbeeld verschillende nieten, t-nagels en stripnagels. De gastacker is een tacker die op gas en een accu werkt, hierdoor heeft u geen last van lange snoeren die in de weg liggen. De gastacker wordt veelal gebruikt in de binnen afbouw. We vinden het belangrijk dat u de juiste tacker of de juiste bevestigingsmaterialen koopt. Daarom vinden wij het belangrijk dat u goed advies krijgt bij de aankoop van uw nieuwe tacker of diverse bevestigingsmaterialen.

Persoonlijk advies van technische specialisten en een snelle levering

Bij Tackerplein.nl bent u aan het juiste adres voor tackers en alle producten daaromheen. Door onze jarenlange ervaring met tackers kunnen wij u een maatgevend advies geven en bieden wij ook een uitstekende aftersales service. Zo kunnen wij uw tacker onderhouden, wat zeer belangrijk is om de betrouwbaarheid van uw tacker optimaal te houden. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor reparaties van uw tacker, wij hebben een team technische specialisten in huis die het onderhoud en reparaties uitvoeren aan uw tacker. Bestellingen boven de €150,- worden gratis verzonden, en wij streven ernaar om bestelling binnen 24 uur bij u te krijgen (met uitzondering van zondagen). Op alle tackers die u bij Tackerplein.nl besteld krijgt u minimaal 1 jaar garantie, bij bepaalde merken is de garantieduur zelf 3 tot 7 jaar. Heeft u vragen omtrent de garantie van uw tacker? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons per mail of telefonisch, of kijk op de garantie pagina.