RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

Bevestigings materialen

Verschillende bevestigingsmaterialen | Tackerplein.nl

Wij hebben een breed assortiment aan tackers en de benodigde bevestigingsmaterialen. Bij Tackerplein.nl hebben wij een compleet assortiment aan bijvoorbeeld afwerknagels, t-nagels, banschroeven en nog veel meer. We hebben bevestigingsmaterialen voor allerlei verschillende merken en types tackers.  Naast de levering van de tackers van topmerken zoals DeWalt, Duo Fast en Paslode, verzorgen wij ook het onderhoud aan uw tackers en kunt tevens bij ons terecht voor reparatie. We hebben een aantal technische specialisten binnen ons team die het onderhoud en de reparatie van uw tacker kunnen uitvoeren. Daarnaast hebben verschillende soorten nieten en afwerknagels zowel kleine als grote nieten. De nieten en afwerrknagels zijn in allerlei verschillende maten verkrijgbaar. Zo hebben we ook de populaire mircobrads 21 en 18 gauge in ons ruime assortiment.

Van topkwaliteit afwerknagels tot goede bandschroeven

We hebben alle bevestigingsmaterialen per categorie geselecteerd zodat u gemakkelijk en snel het juiste product kunt vinden. Bij Tackerplein.nl bieden wij een zeer ruime keuze aan bevestigingsmaterialen aan, zodat er altijd wel een geschikt product voor u tussen zit. Met de juiste bevestigingsmaterialen werkt uw tacker het beste en levert deze het juiste werk aan. Bent u op zoekt naar schroeven, spijkers of nieten voor uw tacker, dan kunt gebruik maken van onze nietenwijzer. Met de nietenwijzer kunt u het merk en model van uw tacker invoeren en worden de daar bijbehorende bevestigingsmaterialen getoond. Dit scheelt u een hoop zoekwerk en daarbij heeft u meteen gevonden wat u zocht. Mocht u er niet uitkomen met de nietenwijzer dan kunt altijd contact opnemen met ons. Buiten het grote assortiment tackers en bevestigingsmaterialen hebben we een ruime keuze aan verschillende compressoren voor tackers op luchtdruk.

Snelle levering en een topservice bij Tackerplein.nl

Bij Tackerplein.nl bent u aan het juiste adres voor tackers, bevestigingsmaterialen, reparatie en onderhoud. Het is belangrijk dat uw tacker regelmatig nagekeken wordt en onderhouden wordt. Hiermee zorgt u voor een langere levensduur van uw tacker. Bij tackerplein verzenden wij gratis uw bestelling bij besteding vanaf €150,-. Wanneer uw bestelling voor 13.00 uur geplaatst wordt, kunt u de bestelling de volgende dag thuis of op het bedrijf verwachten (met uitzondering van zondagen). Daarnaast kunt u bij ons veilig en vertrouwd online betalen via de volgende betalingsmethode ’s, PayPal, iDeal, creditcard en per bankoverschrijving, maar we verzenden ook onder rembours. Mocht u vragen hebben over bepaalde producten of wilt u graag persoonlijk advies neem dan contact op met ons door middel van het contactformulier of per telefoon op 0546-492 740.