RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

Microbradnailers

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. BOSTITCH MB2140-E MICROBRADNAILER
    Normale prijs € 325,49 Speciale prijs € 232,93 € 192,50
  2. KITPRO B21/35P-A1 MICROBRADNAILER
    Normale prijs € 309,76 Speciale prijs € 199,65 € 165,00
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Microbradnailers

De Microbradnailer voor de fijne werkzaamheden | Tackerplein.nl

De microbradnailer is een vrij nieuwe soort tacker. Een tacker is een gereedschap dat verscheidene materialen met elkaar verbindt en doordat de technologie en de vraag ernaar steeds specifieker wordt komen er dus nieuwe soorten tackers op de markt. De microbradnailer is op de markt gebracht om bepaalde onderdelen te verfijnen. Zo is deze tacker handig te gebruiken bij bijvoorbeeld de afwerking van meubels of andere fijne werkzaamheden. Tackers hebt u inmiddels voor allerlei soorten verbindingen en materialen. Zo bestaan er nu gas tackers, nageltackers, spijkertackers en noem zo maar op en daar wordt nu de microbradnailer aan toegevoegd. De werkdruk van deze tacker is 4 tot 7 bar zoals de normale tackers en in het magazijn passen +/- 130 microbrads. De microbrads (nails) zijn 12 tot 30 mm en 0.9mm dik. Ook deze tacker werkt op een accu en hierbij heeft u dus geen last van een snoer dat in de weg zit.

De Microbradnailer en andere tackers

In de webshop van Tackerplein.nl vindt u diverse microbradnailers die allemaal van een goede kwaliteit zijn. Uiteraard, een nieuwe tacker beschikt over andere specificaties dan de eerdere tackers. Zo hebben de oude tackers over het algemeen capaciteit voor 120 nails en heeft de bradnailer ruimte voor 130 tot 140 nails. Verder zijn er nog een aantal tackers die zijn voorzien van een stekker terwijl de nieuwe microbradnailer extra ruimte heeft voor een accu. Ook is de microbradnailer voorzien van een extra veiligheidstrekker zodat het werken met de kleine nails nóg veiliger wordt. Waar de microbradnailer nails van 12/35mm verwerkt gebruikt de normale tacker juist 16/45mm nails. Verder valt het gewicht ook nog vrij veel op. De microbradnailer weegt ongeveer 1 kg terwijl de normale tacker over het algemeen 2kg weegt. De microbradnailer beschikt over een smalle neus waardoor zelfs de kleinste plekjes geen probleem zijn om de materialen te verbinden.

Onze service en levering voor uw belang

U kunt uw tacker bij ons bestellen, maar daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat wij de tacker voor u repareren indien deze kapot zou gaan. Wij verzekeren u graag van de beste service en proberen op alle mogelijke manieren het u zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u nog vragen over de verzending van de producten of een andere vraag? Bezoek onze pagina over verzenden en garantie of stuur ons een bericht via onze klantenservice en wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk. Mocht u besluiten bij ons in de webshop de tacker te bestellen dan bent u aan het juiste adres want besteld u voor 13.00 uur? Dan krijgt u het product de volgende dag al geleverd. Indien uw bestelling €150,- of meer bedraagt krijgt u uw product gratis thuis bezorgd. Mocht u liever niet te veel wachten voor een berichtje terug indien u een vraag heeft dan kunt u altijd nog bellen naar onze vestiging op het nummer 0546 492 740.