RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

Asfaltnagelapparaten

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. BOSTITCH RN46-1-E ASFALTNAGELAPPARAAT
    Normale prijs € 889,35 Speciale prijs € 676,39 € 559,00
  2. HAUBOLD RNC45R ASFALTNAGELAPPARAAT
    Normale prijs € 635,38 Speciale prijs € 543,29 € 449,00
  3. KIT PRO C31/45-A1 ASFALTNAGELAPPARAAT
    Normale prijs € 811,34 Speciale prijs € 579,59 € 479,00
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Asfaltapparaten voor verschillende klussen | Tackerplein.nl

Het aantal verschillende soorten tackers is erg groot, deze asfaltnagelapparaten vallen onder de categorie van coilnailers. Asfaltapparaten zorgen ervoor dat bepaalde materialen aan elkaar vast gemaakt worden door middel van bepaalde bevestigingsmaterialen. Dit verschilt weer per asfaltapparaat, zo kan het ene apparaat materialen schieten genaamd asfaltnagels en roofingnails en kan de ander alleen bevestigingsmaterialen schieten genaamd asfaltnagels. Het is dan ook erg belangrijk goed te kijken naar wat voor tacker en of bevestigingsmaterialen u nodig hebt voor uw klus. Alle asfaltapparaten zijn namelijk voor meerdere en verschillende klussen te gebruiken, het voordeel hiervan is dat u niet telkens nieuwe apparaten hoeft te kopen maar meerdere klussen met 1 apparaat kunt doen. De klussen die gedaan kunnen worden met een asfaltapparaat zijn er ongeveer 6.

Topkwaliteit asfaltapparaten online kopen

Een van de vele voordelen van de asfaltapparaten is dat deze erg ligt is, het voordeel hiervan is dat u na ene tijd geen last krijgt van het continu vasthouden van het apparaat. Daarna zorgt dit er ook voor dat je gerichter te werk kunt gaan omdat het minder moeite kost om het apparaat vast te houden. De asfaltapparaten beschikken daarnaast over een instelbare diepte inslag, hierdoor kunt u er zelf voor kiezen hoe diep de bevestigingsmaterialen in het materiaal geschoten moeten worden. Wanneer u een asfaltapparaat heeft die geschikt is voor alleen asfaltnagels dan kan dit apparaat asfaltnagels schieten van een lengte tussen de 16 en de 45mm. In tegelstelling tot wanneer u een asfaltapparaat heeft die zowel asfaltnagels als roofingnagels kan schieten, hiervoor geldt de lengte van tussen de 19 en de 45mm. Het is dan ook erg belangrijk om goed te kijken naar wat voor asfaltapparaat u heeft voordat u zomaar bevestigingsmaterialen gaat kopen die niet voor uw asfaltapparaat bedoelt zijn.

Uitstekende en snelle service staat garant

Naast ons ruime assortiment asfaltapparaten kunt u bij ons ook terecht voor de bevestigingsmaterialen die u nodig heeft voor uw apparaten. Deze materialen zijn ook in verschillende maten te verkrijgen. Doordat deze apparaten een comfortabele rubberen greep hebben zijn de apparaten ook goed vast te houden zonder dat u er last van krijgt. Wanneer u bij ons een tacker koopt dan heeft u daar minimaal 1 jaar garantie op, voor sommige merken geldt 3 tot 7 jaar, vraag hiervoor naar de voorwaarden. Wanneer u voor minimaal €150,- besteld dan betaalt u geen verzendkosten. Voor meer informatie kunt u altijd even bellen naar 0546 - 492 740 of stuur een email naar info@tackerplein.nl.