RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

Tackers op type

Diverse tackers van topkwaliteit | Tackerplein.nl

Tackers zijn apparaten die u verder helpen bij het bevestigen van verschillende materialen. Er zijn veel verschillende soorten tackers die te gebruiken zijn voor diverse toepassingen. Bij Tackerplein.nl hebben wij een zeer ruim assortiment aan tackers, zo hebben wij onder andere gastackers, elektrische tackers, accu tackers en pneumatische tackers. Met een tacker kunt u gemakkelijk en snel nieten of spijkers in verschillende materialen schieten. De accu tackers in ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit, tevens zijn onze fabrikanten telkens bezig om de prestaties te verhogen. Daarnaast bieden wij ook pneumatische tackers aan, deze worden ook wel de pneumatische schiethamers genoemd. Om een pneumatische tacker te kunnen gebruiken heeft u luchtdruk nodig, meestal wordt er een compressor gebruikt om de pneumatische tacker werkbaar te maken.

Van pneumatische tackers tot accu tackers

Bij onze kwalitatief hoogwaardige tackers horen natuurlijk ook goede bevestigingsmaterialen. Via onze nietenwijzer kunt u gemakkelijk per merk of type de juiste bevestigingsmaterialen voor uw tacker vinden. De pneumatische tackers werken op luchtdruk in tegenstelling tot de accu tackers, zoals de naam al zegt werken accu tackers door middel van een accu. De accu kunt u gemakkelijk uit de tacker halen zodat u de accu kunt opladen. Daarnaast hebben we nog de gastacker, dit is een tacker die werkt door er gaspatronen in te doen. De gastacker worden veelal gebruikt door afwerkbedrijven en plafondzetters. U ziet steeds vaker dat er gekozen wordt voor een gastacker of accu tacker omdat u hiermee snoerloos kunt werken. U vindt bij ons ook een ruim aanbod van elektrische tackers. Al deze soorten tackers vindt u in onze webshop en dat voor de scherpste prijzen. Naast het ruime assortiment aan tackers bieden wij ook nog een aantal andere producten aan zoals bevestigingsmaterialen, bankschroefmachines en compressoren.

Tackerplein.nl is de online tacker shop van Nederland

Naast de verkoop van allerlei soorten tackers, repareren en onderhouden wij uw tacker ook. Het is van essentieel belang dat u regelmatig uw tacker controleert op eventuele storingen. U wilt immers dat u een betrouwbare tacker heeft en blijft houden. Mochten er problemen of mankementen aan uw tacker zijn dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Tackerplein.nl. Wij helpen u graag verder en zo kunt u altijd veilig te werk gaan met onze tackers. Als u een bestelling doet in onze webshop dan worden er bij bestellingen boven de €150,- geen verzendkosten in rekening gebracht. Daarnaast hanteren wij de regel voor 13.00 uur besteld is de volgende dag al in huis (met uitzondering van zondag). Veilig betalen staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat wij verschillende veilige betaalmethodes aanbieden. Voor de vaste relaties bieden wij de mogelijkheid om tackers en bevestigingsmaterialen op rekening aan te schaffen. Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk advies dan kan u contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen of ons te bellen op 0546 492 740.