RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

Nieten

Nieten

Nieten voor diverse tackers kopen | Tackerplein.nl

Heeft u een nieuwe tacker gekocht of zijn de nieten van uw tacker op, dan is het belangrijk dat u de juiste nieten koopt voor uw tacker. Er zijn veel verschillende soorten nieten, per tacker en model kan het heel erg verschillen welke nieten u nodig bent. Bij Tackerplein.nl beiden wij een ruim assortiment aan nieten, T-nagels en stripnagels aan. De nieten worden in onze webshop ook weer onder verdeeld in verschillende soorten. Zo vindt u hier diverse typen nieten, er zijn grote nieten, maar ook kleine nieten die te gebruiken zijn voor verschillende materialen. Zo hebben we onder andere nieten type 50 en nieten type 80, deze zijn dan ook weer te verkrijgen in diverse groottes en hoeveelheden. U kunt deze nieten eenvoudig online bestellen en voor advies over de juiste bevestigingsmaterialen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ruim aanbod aan bevestigingsmaterialen voor tackers

Tacker nieten kopen van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Tackerplein.nl op de juiste plek. Wij verkopen uitsluitend bevestigingsmaterialen en tackers van topkwaliteit. Daarnaast hebben wij een team van specialisten die reparaties uitvoeren en het onderhoud van uw tackers kunnen verzorgen. Wij bieden naast tacker nieten ook andere bevestigingsmaterialen aan zoals afwerknagels, t-nagels en stripnagels. Bevestigingsmaterialen zijn van essentieel belang bij veelvoudig gebruik van uw tacker. Omdat er veel verschillende soorten nieten en spijkers zijn kan het zo zijn dat u voor elke klus een ander type nodig heeft. Het is ook verstandig om eerst de handleiding door te lezen voordat u de nieten gaat verwisselen, zo kunt u gevaarlijke situaties voorkomen.

Uitstekende en persoonlijke service bij Tackerplein.nl

Naast de verkoop van allerlei bevestigingsmaterialen, vindt u in onze webshop ook de juiste tackers die uw klus een stuk eenvoudiger maken. Zo hebben wij tackers van diverse topmerken en dus van een uitstekende kwaliteit, dit geldt ook voor onze bevestigingsmaterialen. Daarnaast kunnen wij uw tacker ook repareren en onderhouden op de juiste manier om de levensduur van de tackers te vergroten. Op deze manier kunt u ook keer op keer op uw tacker vertrouwen. Mochten er problemen of mankementen aan uw tacker zijn dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Tackerplein.nl. Als u tackers of bevestigingsmaterialen in onze webshop besteld, dan geldt de regel ‘voor 13.00 uur besteld is morgen in huis!’. Hierdoor kunnen bij een snelle levering garanderen, daarnaast kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies en een uitstekende service. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod aan tackers en toebehoren en bestel eenvoudig online wat u nodig bent!