RUIM 25 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

Accu en gas Tackers

Accu- en gas tackers online kopen | Tackerplein.nl

Een gastacker is een spijkerspistool die op gas werkt een waarmee u verschillende materialen aan elkaar kunt maken. Om twee materialen aan elkaar te kunnen bevestigen moet uw gas tacker wel gevuld zijn met spijkers. Zo kunt u bijvoorbeeld beton op hout of staal op beton met een gastacker bevestigen. Daarnaast kunt ook u ook nog kiezen voor een accu tacker, hiermee kunt u gemakkelijk en snel nieten schieten in verschillende materialen. De accu tackers worden veelal gebruikt bij het stofferen van meubels en door afwerkbedrijven voor een mooie en strakke afwerking. Bij Tackerplein.nl bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar accu- of gastackers. Deze tackers kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop en dat voor de scherpste prijzen.

Diverse aanbod aan accu- en gas tackers van topkwaliteit

Tackerplein.nl heeft een ruim assortiment op het gebied van tackers, bevestigingsmaterialen en compressoren. Zo hebben wij verschillende gas tackers, accu tackers en T-nagelapparaten. Tackerplein.nl onderscheid zich door net dat stukje extra service te bieden dan de concurrent. Zo beiden wij persoonlijke service en hebben wij zelf een team van technisch specialisten in huis die het onderhoud van uw tackers kunnen verzorgen. Bij Tackerplein.nl bieden wij ook compressoren aan, die veelal nodig zijn om een tacker te kunnen gebruiken. De compressor kan luchtdruk opbouwen waardoor uw tacker de optimale kracht heeft om spijkers of nieten in verschillende materialen te schieten. Accu tackers en gas tackers worden steeds populairder, omdat ze makkelijker in gebruik zijn en er geen compressor nog is om kracht op de tacker te krijgen. Naast de aanschaf van tackers bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud en reparaties, maar ook voor verschillende bevestigingsmaterialen. Bij bevestigingsmaterialen kunt u denken aan onder andere nieten, t-nagels en stripnagels. In onze nietwijzer vindt u de juiste bevestigingsmaterialen voor iedere soort tacker.

Snelle levering en een maatgevende service

Bij Tackerplein.nl bestelt u gemakkelijk, veilig en snel uw nieuwe tacker. Wij bieden altijd een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardige A-merken tackers op vooraard aan. Als u voor 13.00 uur besteld kunt uw bestelde producten de volgende dag in huis of op de zaak verwachten. Ook bieden wij de mogelijkheid om de door u bestelde producten bij ons in Almelo af te halen. Bij ons kunt u op verschillende veilige manieren betalen, voor vaste klanten is mogelijk om hun producten op rekening aan te schaffen. Voor onderhoud of reparatie van uw tacker kunt u altijd bij ons terecht. Wilt u graag advies op maat? Neem dan snel contact op met ons team van specialisten die u de juiste informatie kunnen verschaffen over de verschillende tackers uit ons assortiment.