RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

Toepassingen

Er zijn veel verschillende pneumatische tackers en Handtackers die uitermate geschikt zijn voor tal van verschillende toepassingen.
Hieronder worden de belangrijkste soorten weergegeven.

21 gauge microbradnailer
De microbradnailer is speciaal ontworpen voor zeer fijne afwerkwerkzaamheden. Ze zijn bedoeld voor toepassingen die een perfecte afwerking vereisen. Bijvoorbeeld voor het maken van lijsten en het afwerken van meubels.

18 gauge minibradnailer & Schuine bradnailer
De minibradnailer is bedoeld voor toepassingen die een zo perfect mogelijke afwerking vereisen. Minibradnailers hebben een schuin of recht magazijn. Schuine bradnailers zijn wendbaar in kleine of krappe hoeken. In de Schuine bradnailers passen FN brads en DA brads. In de rechte bradnailers passen 18 gauge minibrads. Beide types worden gebruikt voor uiteenlopende afwerkwerkzaamheden in de bouw en aannemerij.

16 gauge bradnailer
De bradnailer is bedoeld voor toepassingen die een nette afwerking vereisen. Bradnailers hebben een recht magazijn en dienen voor een uitgebreide reeks lichtere toepassingen van de meubelindustrie tot het afwerken van interieurs. De bradnailer verwerkt 16 gauge brads van allerlei lengtes.

Pinapparaten
Met een Pinapparaat kun je koploze pins schieten. De apparaten zijn veelal klein en compact en geven toegang tot krappe of slecht bereikbare plekken. Pinapparaten zijn ontworpen voor fijn en gedetailleerd werk. De 18 gauge pinner is ideaal voor het fijnere lijstwerk (laat geen sporen op het materiaal), voor kraaldelen en zelfs voor het vastspijkeren van onderdelen terwijl de lijn droogt.

Betonbradnailer
Tot nu toe konden tackers slechts voor een beperkt aantal ondergronden worden gebruikt. Dit betekende dat u bij het afwerken regelmatig van apparaat moest wisselen om uw werkzaamheden te voltooien. Met deze nieuwe tacker generatie voor beton lost u dit probleem op. De betonbradnailer is ontworpen om met geharde nagels in lichte soorten beton te schieten. U bevestigt bijvoorbeeld plinten of deurlijsten aan baksteen of kalkzandsteen. De betonbradnailer is niet geschikt om betonbrads te schieten in gewapend beton, van welke soort dan ook, of in klinkers en glazuursteen.

T-Nagelapparaten
De T-Nagelapparaten zijn tackers waarmee T-nagels geschoten kunnen worden. Met een T-nagelapparaat kun je spijkers met een grote kop schieten. Er zijn ook T-nagels in gehard staal beschikbaar. Geharde T-nagels worden met name gebruikt voor bevestigingen op harde (beton) ondervloeren.

Stripnagelapparaten
Stripnagelapparaten zijn bedoeld voor de bouwsector, waar twee dingen belangrijk zijn: lichtgewichte apparatuur en zelfstandig kunnen werken. De combinatie van het eenvoudige toevoermechanisme en het beperkte aantal spijkers maakt stripnagelapparaten lichter dan coilnailers voor hetzelfde formaat spijkers. De stripnagelapparaten staan bekend als "framing" of "houtskelet" tackers en zijn de praktische keuze wanneer u op een ladder of met uitgestrekte arm werkt.
Stripnagelapparaten zijn er voor 21° stripnagels, voor 28° stripnagels en voor 34° stripnagels.

Coilnailers
Coilnailers, ook wel ringnagelapparaten genoemd zijn tackers speciaal bedoeld voor toepassingen met een groot volume, waarbij zo weinig mogelijk tijd verspild mag worden aan bijladen. Een magazijn van een coilnailer bevat een groot aantal draadgelaste spijkers en laat u snel en zelfstandig werken. Coilnailers worden in een uitgebreide reeks vakgebieden gebruikt, van pallet- en krattenbouw tot de bouwsector. Bijvoorbeeld voor daktoepassingen, lijsten of beplanken.
Tackerplein levert onder andere Bostitch coilnailers, Max Coilnailers en Duo Fast Coilnailers.

Niettackers
Niettackers zijn nietapparaten voor licht en middelzwaar gebruik. De Niettackers zijn er voor allerlei soorten nieten. Deze tackers zijn geschikt voor gebruik in intensieve industriele toepassingen met een groot volume. Of het nu stofferen op massaschaal is, de meubelindustrie of het bevestigen en betimmeren van materialen in bouwtoepassingen, wij hebben voor elke toepassing de juiste oplossing.

Kramapparaten
Kramapparaten zijn apparaten die grote nieten (ofwel krammen), voor zwaar gebruik, kunnen verwerken. Deze krammen worden gebruikt in een uitgebreide reeks industriele toepassingen waarbij het van groot belang is dat de vorm en structuur van materialen behouden worden. Wij leveren krammen voor het bevestigen van houders van golfplaten aan pallets, het samenstellen van houten verpakkingskisten, schuttingen en tuinrekken, en een uitgebreide reeks "afbouw-klussen" in de bouwsector.
Er zijn verschillende soorten krammen waaronder S2 krammen of breedkrammen, S4 krammen, S5 krammen en golfkrammen.