RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

Toebehoren

Verschillende tacker toebehoren | Tackerplein.nl

We hebben een aanbod aan verschillende toebehoren voor uw tacker. De luchtslanghaspel is het populairste, dit is het geval omdat er veel tackers zijn die op luchtdruk werken. Tackerplein.nl is een webshop met een groot assortiment aan tackers, zo hebben we normale tackers, gas tackers en accu tackers. Voor elke klus of voor elk soort materiaal kan het zijn dat u een andere tacker nodig heeft. Het is ook van essentieel belang dat u goed kijkt wat voor tacker u aangeschaft en waarvoor u de tacker wilt gaan gebruiken. Bij het maken van de juiste keuze helpen wij u graag, u kunt altijd contact opnemen met ons team van specialisten voor persoonlijk advies. Mocht u tacker kapot zijn of heeft u tacker onderhoud nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben een team technische specialisten die de reparatie of het onderhoud aan uw tacker uitvoeren.

Luchtslanghaspel van topkwaliteit online kopen

Veel tackers werken op luchtdruk, daarom is het belandrijk dat er goede lucht toevoer naar uw tacker is om deze zo optimaal te kunnen gebruiken. Om te zorgen dat uw tacker goede lucht toevoer krijgt, hebben wij van Tackerplein.nl een aantal kwalitatief hoogwaardige luchtslanghaspel in ons assortiment. De Stanley luchtslanghaspel is een van de beste luchtslanghaspel merken, waarbij u ervan uit kunt gaan dat u kwaliteit aanschaft. De haspel is maar liefst 30 meter en kan dus een heel stuk worden doorgetrokken en is handig te gebruiken in grote ruimtes. De luchtslang haspel is daarnaast ook erg makkelijk weer op te rollen door een handige hendel aan de zijkant van de haspel. Deze haspel kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop, voor meer advies over onze toebehoren kunt u altijd contact met ons opnemen.

Groot assortiment tackers en een persoonlijk advies

Bij Tackerplein.nl hebben we een ruim assortiment aan tackers, bevestigingsmaterialen en toebehoren. We hebben onder andere tackers van de merken: Max, Senco en Paslode. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige tackers voor de echte professional. Wij vinden het belangrijk dat u altijd op uw tacker kan vertrouwen. Daarnaast repareren en onderhouden wij uw tacker, want het is immers zeer belangrijk dat u uw tacker goed onderhoud. Iedereen wil namelijk zo lang mogelijk gebruik kunnen maken van een tacker. Buiten de verkoop van tackers om hebben wij een ruim aanbod aan bevestigingsmaterialen voor verschillende merken tackers. Zo hebben we afwerknagels, stripnagel en nieten voor uw tacker. Via onze nietenwijzer kunt u gemakkelijk en snel de juiste nieten vinden voor uw tacker. Bij vragen of als u meer informatie wilt kunt u altijd contact opnemen met ons per mail of per telefoon.