RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

T-nagelapparaten

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. KIT PRO B22/64T-2 T-NAGELAPPARAAT
  Normale prijs € 540,46 Speciale prijs € 296,45 € 245,00
 2. Kitpro BS1416/67 A1 COMBITACKER
  Normale prijs € 627,99 Speciale prijs € 373,89 € 309,00
 3. PASLODE FN2265 T-nagel tacker 32-64MM
  Normale prijs € 493,58 Speciale prijs € 385,99 € 319,00
 4. SENCO TPRO65-PH T-NAGELTACKER
  Normale prijs € 711,70 Speciale prijs € 555,39 € 459,00
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
T-nagelapparaten

T-nagelapparaten kopen bij Tackerplein.nl

Er zijn veel verschillende soorten tackers, waaronder ook de T-nagelapparaten. Zoals de naam van het apparaat het al zegt verwerkt het apparaat T-nagels. T-nagels zijn bevestigingsmaterialen die gebruikt worden voor verschillende klussen en materialen. Het voordeel van T-nagelapparaten is dat u met deze apparaten heel secuur en precies te werk kunt gaan. Naast dat T-nagelapparaten gebruik maken van bevestigingsmaterialen als T-nagels kunnen sommige apparaten ook zware nieten, ook wel krammen genoemd, gebruiken als bevestigingsmateriaal. Het voordeel van dit soort apparaten is dat het apparaat veelzijdig te gebruiken is. Zo hoeft u dus niet voor elke klus een andere tacker te gebruiken maar kunt u met  één tacker meerdere klussen oplossen. Daarnaast kunnen t-nagelapparaten verschillende groten en typen bevestigingsmaterialen afschieten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld bevestigingsmaterialen schieten van 18mm maar ook van 64mm. Dit verschilt wel per T-nagelapparaat, sommigen kunnen namelijk pas vanaf 32mm bevestigingsmaterialen afschieten. In de webshop van Tackerplein.nl vindt u verschillende T-nagelapparaten die u voor diverse klussen kunt gebruiken. Zo kunt u verschillende materialen aan elkaar bevestigen en dat tegen een scherpe prijs.

Verschillende T-nagelapparaten van uitstekende kwaliteit

Er zijn veel soorten T-nagelapparaten die ook voor verschillende materialen gebruikt kunnen worden. Zo kunnen de apparaten van Tackerplein.nl gebruikt worden voor het bevestigen van T-nagels bij materialen als beton, timmerindustrie, paneelwerk, pallets en nog veel meer andere materialen. Het voordeel van het feit dat de T-nagelapparaten voor zoveel verschillende soorten materialen te gebruiken zijn, zodat u niet telkens een nieuw apparaat aan hoeft te schaffen. Het voordeel van veel tackers is dat het magazijn automatisch is, hierdoor hoeft u het apparaat niet telkens opnieuw te laden maar kunt u achter elkaar gemiddeld 80 T-nagels afschieten. U kunt zo gemakkelijk en snel te werk gaan. De apparaten wegen ongeveer gemiddeld 2,5 kg. T-nagelapparaten zijn wel vrij zware apparaten om mee te werken, dit omdat er geschoten moet worden in materialen als beton. Alle T-nagelapparaten worden geleverd in een koffer, hierdoor zijn de apparaten gemakkelijk te vervoeren naar andere bestemmingen en ook kunt u deze dan weer goed opbergen.

Diverse tackers en toebehoren eenvoudig online bestellen

Zoals hierboven al staat vermeld zijn T-nagelapparaten veelzijdig te gebruiken, dit is erg fijn voor als u veel klussen heeft waarbij u verschillende materialen aan elkaar moet bevestigen. Naast ons ruime assortiment T-nagelapparaten hebben wij nog veel meer handige bevestigingsapparaten voor in de bouw maar ook voor bijvoorbeeld in huis. Voor huis gebruik kunt u denken aan tacker die het afwerken van banken, tafels, kasten et cetera een stuk makkelijker maken. Voor meer informatie over onze tackers kunt u altijd bellen naar 0546-492740 of een mail sturen naar info@tackerplein.nl. Wij maken gebruik van een 24uurs levering, bestelt u voor 13.00 uur, dan hebt u het morgen al in huis of op de zaak. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten voordat u aan de slag kan gaan met onze topkwaliteit tackers, t-nagelapparaten, bradnailers en andere bevestigingsapparaten.