RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

Stripnagelapparaten 28°

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. BOSTITCH F28WW-E STRIPNAGELAPPARAAT
    Normale prijs € 712,69 Speciale prijs € 603,79 € 499,00
  2. BOSTITCH N100S STRIPNAGELAPPARAAT
    € 966,79 € 799,00
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Stripnagel tacker (28o) kopen bij Tackerplein.nl

Er zijn erg veel verschillende apparaten, ook wel tackers genoemd. Dit omdat tackers ervoor zorgen dat u zorgvuldig en netjes bepaalde materialen aan elkaar kunt bevestigen. Tackers worden ook wel schietpistolen of nietpistolen genoemd, dit omdat tackers als het ware de bevestigingsmaterialen schiet. Onder de tackers bestaat er ook de stripnagel tackers, in totaal zijn er drie verschillende soorten stripnagel tackers. Zo heeft u namelijk een tacker die stripnagels verwerkt in een hoek van 21 graden maar ook van 28 en 34 graden. De meest voorkomende variant is de stripnagel tacker die stripnagels verwerkt in een hoek van 28 graden. De stripnagel tacker 28o kan stripnagels verwerken met een lengte van 9cm of van tussen de 5cm en de 10cm, dit verschilt weer per tacker. Dit apparaat is wel een van de zwaarste soorten tackers, een stripnagel tacker (28) weegt namelijk 4,6 kilogram.

Stripnagelapparaat 28o te gebruiken voor diverse klussen

Een stripnagel tacker (28 graden) is voor meerdere klussen te gebruiken. Het voordeel hiervan is dat u niet telkens nieuwe tackers hoeft aan te schaffen voor een andere klus. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat een tacker maar voor een of twee klussen is de gebruiken. De stripnagel tacker 28o is dan ook te gebruiken voor klussen als het bevestigen van houtskeletten, dakkapellen, vloeren en nog veel meer. De stripnagel tacker werkt op luchtdruk waardoor het apparaat niet draadloos is, aan de achterkant van het apparaat moet u namelijk de slang monteren voor toevoer van de luchtdruk. Hiervoor zijn er handige compressoren die gemakkelijk mee te nemen zijn waardoor u ter plaatse te werk kan gaan, en u bijvoorbeeld niet te werk moet gaan waar de compressor staat. In het magazijn van een stripnagelapparaat passen vaak meerdere bevestigingsmaterialen in één keer, hierdoor hoeft u het apparaat niet telkens te vullen. De stripnagel tacker (28 graden) heeft een magazijn capaciteit van 60 stripnagels of 90 stripnagels.

Ruim assortiment aan topkwaliteit tackers en bevestigingsmaterialen

De stripnagel tacker (28o) wordt geleverd in een koffer. Hierdoor is uw tacker niet alleen gemakkelijk mee te nemen maar is het apparaat ook meteen beschermd tegen val en stoot schade. Doordat de tacker schuin loopt kunt u preciezer te werk gaan. Naast ons assortiment stripnagel tackers 28 graden beschikken wij over nog veel meer tackers voor allerlei verschillende klussen. U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor tackers maar ook voor bevestigingsmaterialen en handige toebehoren zoals compressoren. Voor vragen kunt u ook altijd even contact met ons opnemen, zo kunt u ons bellen naar 0546-492740. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een email te sturen, dit kan naar info@tackerplein.nl. De tackers die u bij ons in het assortiment zult vinden worden veelal bedrijfsmatig gebruikt, het zijn dan ook professionele tackers.