RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

Stripnagel tackers

Stripnagel tackers

Topkwaliteit stripnagelapparaten van Tackerplein.nl

Tackers zijn erg handig voor het bevestigen van bepaalde materialen. Tackers worden ook wel schietpistolen en of nietpistolen genoemd, dit omdat tackers als het ware de bevestigingsmaterialen schiet. De meest voorkomende tackers zijn de tackers die werken op luchtdruk, ook wel pneumatische tackers genoemd. Er zijn dan ook erg veel verschillende soorten tackers te vind bij Tackerplein.nl, waaronder ook de stripnagel tacker. In totaal zijn er drie verschillende soorten stripnagel tackers namelijk stripnagelapparaat 21, 28 en 34 graden. Er zijn dan ook drie verschillende soorten tackers, maar ook die zijn weer onderverdeeld in aspecten als merk, vorm, kracht, materiaal et cetera. Het is daarom erg belangrijk goed te weten wat jij wilt gaan bevestigen, dit omdat er meerdere soorten tackers zijn die dezelfde naam hebben maar voor andere materialen gebruikt wordt. Daarnaast gebruiken de verschillende stripnagel tackers ook verschillende bevestigingsmaterialen.

Diverse stripnagelapparaten, tackers van 21o tot 34o

Doordat de stripnagel tackers een handige kleine poort hebben waar de bevestigingsmaterialen uit komen kun je erg precies te werk gaan. Dit kan erg handig zijn voor wanneer je iets wilt bevestigen maar je niet veel ruimte hebt, dit kan namelijk wel eens voorkomen. Bijna alle stripnagelapparaten kunnen gebruikt worden voor een aantal dingen, sommige stripnagelapparaten kunnen alleen voor iets meer klussen gebruikt worden. De stripnagelapparaten kunnen namelijk vooral gebruikt worden voor klussen als Weg- en Waterbouw, Dakkapellen, Houtskelet en Prefab bouwen. Voor dit soort klussen zijn de stripnagel tackers voornamelijk bedoelt. Daarnaast zijn er ook nog een aantal tackers die gebruikt kunnen worden voor dingen als spanten & elementen en kisten & palletindustrie. Het voordeel hiervan is dat als je verschillende klussen kunt uitvoeren, zo kun je met één tacker meerdere klussen kunt doen zonder dat je voor elke klus een aparte tacker nodig hebt. Het verschil van de tackers zit hem dan ook voornamelijk in de vorm en de magazijnopslag. Sommige tackers kunnen namelijk wel 90 bevestigingsmaterialen in het magazijn kwijt terwijl andere maar 60 bevestigingsmaterialen tegelijkertijd in het magazijn kwijt kunnen.

Van stripnagel tackers tot bevestigingsmaterialen online kopen

Naast ons ruime assortiment stripnagelapparaten beschikken wij over nog veel meer verschillende soorten tackers. Daarnaast beschikken wij ook nog over een ruim assortiment aan verschillende soorten merken. U kunt niet alleen terecht bij ons voor tackers maar ook voor het laten repareren van de tackers, dit proberen wij om binnen 5 dagen klaar te hebben. Naast het verkopen en repareren van tackers verkopen wij ook bevestigingsmaterialen, hierdoor bent u niet alleen bij ons aan het juiste adres voor de tackers maar ook voor de juiste benodigdheden. Wij bieden meerdere betaalmogelijkheden aan namelijk vooruitbetaling, iDeal of verzenden onder rembours. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.