RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

FN Bradnailers

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. BOSTITCH N62FNSP-E TACKER
    Normale prijs € 434,39 Speciale prijs € 313,39 € 259,00
  2. KIT PRO A25/64-A1 FN BRADNAILER
    Normale prijs € 499,89 Speciale prijs € 313,39 € 259,00
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Schuine afwerktackers van topkwaliteit

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om tackers, waaronder ook de schuine afwerktackers. Tackers worden ook wel schietpistolen genoemd, dit omdat een tacker als het ware een bevestigingsmateriaal schiet. Afwerknagels worden voor verschillende afwerkingen gebruikt in onder andere de bouw en de horeca. Een afwerktacker is een veelzijdig apparaat die hulp biedt bij het netjes afwerken van diverse materialen. Het bevestigingsmateriaal dat wordt gebruikt voor de schuine afwerktackers zijn onder andere FN brads. FN Brads zijn te vergelijken met spijkers, de FN brads zijn te verkrijgen met meerdere brads aan elkaar vast. Door middel hiervan kunt u deze hele strook brads in de schuine afwerktacker doen en zo kunt u telkens door schieten en hoeft u niet iedere keer opnieuw brads erin te doen. Het magazijn van de schuine afwerktacker werkt automatisch en hier gaan maximaal 130 FN brads tegelijkertijd in. Oftewel u kunt 130 keer ‘schieten’ voordat u de FN bradnailer opnieuw moet laden.

Schuine afwerktackers en fn bradnailers van Tackerplein.nl

Wij van Tackerplein.nl beschikken over meerdere soorten schuine afwerktackers. Het verschil van de verschillende soorten tackers zit hem in het gewicht, de verschillende soorten bevestigingsmaterialen die u kunt gebruiken en de afwerktacker van binnen. De schuine afwerktackers kunnen wel voor de zelfde soort materialen gebruikt worden. Zo kunnen de schuine afwerktackers gebruikt worden voor het bevestigen van bedrijfs- en horeca-inrichtingen, glaslatten, lichte raamwerk, trappen en tot slot bekistingen. Het voordeel van deze soort afwerktackers is dat dit apparaat veelzijdig gebruikt kan worden. Het kan namelijk ook voorkomen dat bepaalde tackers maar voor een bepaald ding gebruikt kunnen worden. Daarnaast kan deze schuine afwerktacker gebruikt worden voor de sterkste soorten hout, de schuine afwerktacker is namelijk erg krachtig. De FN bradnailer werkt daarnaast ook niet meer op olie, het is een olievrij ontwerp. Daarnaast is de schuine afwerktacker ook nog eens een stuk minder snel moe dan bepaalde andere tackers, deze FN bradnailer houdt het namelijk erg lang vol. Hierdoor kunt u lang te werk gaan zonder telkens te moet en stoppen omdat hij moet worden opgeladen. De FN brads die in de schuine afwerktacker moeten zijn ook erg sterk, hierdoor kunt u eenvoudig dingen monteren en netjes afwerken.

Gemakkelijk online diverse tackers bestellen via de webshop

Naast ons assortiment aan schuine afwerktackers hebben wij nog veel meer verschillende soorten tackers van topkwaliteit. Daarnaast beschikken wij ook nog over een aantal compressoren. De tackers uit onze webshop zijn van beste merken als MAX, Bostitch en Senco. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk te leveren, dit om ervoor te zorgen dat u snel te werk kunt gaan en niet eerst lang moet wachten voordat u kunt beginnen. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd bellen en of mailen. Bellen kan naar 0546-492740 en u kunt een mail sturen naar info@tackerplein.nl. Tot slot hebt u bij ons standaard een jaar garantie, voor sommige producten bieden we zelfs een garantie van 3 tot 7 jaar.