RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

Pinapparaten

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. BOSTITCH 216-2330K-E PINAPPARAAT 12-30MM
    Normale prijs € 337,59 Speciale prijs € 260,15 € 215,00
  2. NIKEMA M90 PINAPPARAAT TM 90MM
    Normale prijs € 1.450,79 Speciale prijs € 1.087,79 € 899,00
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Pinapparaten

Pinapparaten online kopen | Tackerplein.nl

Door middel van tackers zorgt u ervoor dat u allerlei verschillende soorten materialen aan elkaar kunt vast maken. Zo ook door middel van de pinapparaten. Een pinapparaat heeft een dunne kop, waar hij de spijkers uit schiet, waardoor u overal gemakkelijk bij kunt. Daarnaast kunt u door middel van een fijne kop goed en gedetailleerd te werk gedaan. Dit is dan ook gemakkelijk zelf te doen en zo kunt u precies werk leveren. Een pinapparaat is voor verschillende materialen te gebruiken, zo kunt u er lijstwerken mee vast maken maar u kunt het ook gebruiken voor het monteren van meubels. Doordat er zoveel verschillende soorten apparaten zijn, zit er ook nog een verschil in de bepaalde bevestigingsmaterialen. Zo is het erg belangrijk om goed te weten waarvoor u precies het pinapparaat nodig hebt. Daarnaast is het ook erg belangrijk goed te weten wat voor soort bevestigingsmaterialen u nodig hebt bij het geen dat jij wilt gaan vastmaken en of monteren. In de webshop van Tackerplein.nl kunt u verschillende pinapparaten eenvoudig online bestellen.

Diverse pinapparaten voor verschillende klussen

Het voordeel van tackers, waaronder dus ook de pinapparaten, is dat er onder andere een magazijn in zit waarmee u veel spijkers, nieten of andere bevestigingsmaterialen kunt schieten. Daarnaast zijn sommige magazijnen ook nog uitgerust met een automatische instelling, dit houdt in dat u niet telkens handmatig dingen moet in gaan stellen wanneer u andere bevestigingsmaterialen wilt gebruiken. Naast dat de pinapparaten kunnen worden gebruikt voor het bevestigen van lijstwerken en meubels kunt u door middel van deze apparaten ook kozijnen opsluiten. U moet dus wel goed opletten welke apparaten waarvoor gebruikt kunnen worden, dit omdat er meerdere pinapparaten zijn die niet allemaal voor dezelfde klussen gebruikt worden. Er kunnen ook verschillende bevestigingsmaterialen worden gebruikt voor de pinapparaten uit onze webshop. Ook de hoeveelheid aan bevestigingsmaterialen verschilt per pinapparaat. Zo kan er in de ene 80 en in de andere maar liefst 200 bevestigingsmaterialen. Naast de magazijngrootte zit er ook verschil in het gewicht. Zo vindt u in bij ons pinapparaten van 1kg maar ook van 4kg. Het ene pinapparaat is wat lichter en voor sommige klussen dus makkelijker te gebruiken. Wilt u graag meer informatie over welk pinapparaat u het beste kunt bestellen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.  

Pinapparaten en andere tackers online bestellen in onze webshop

Bij het kopen van een pinapparaat krijgt u de pinapparaat geleverd in een koffer. Door middel van de koffer is het apparaat goed beschermd tegen bijvoorbeeld het vallen en daarnaast kunt u het pinapparaat ook gemakkelijk meenemen. Naast ons assortiment aan pinapparaten hebben wij nog veel meer apparaten waarmee u bepaalde materialen kunt bevestigen. Naast tackers kunt u bij ons ook terecht voor compressoren, neem voor meer informatie gerust een kijkje op de pagina. Door middel van onze snelle levering (voor 13.00 uur besteld, morgen in huis) kunt u zo snel mogelijk aan het werk. Daarnaast is het bij ons zo, bestelt u voor minimaal €150,- dan zijn de verzendkosten gratis. Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 0546-492740.