RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

Spoelnagel tackers

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. KIT PRO C28/65-F1 SPOELNAGEL COILNAILER 40-65MM
  Normale prijs € 845,79 Speciale prijs € 543,29 € 449,00
 2. PASLODE CNP50.1 COILNAILER
  Normale prijs € 934,99 Speciale prijs € 688,49 € 569,00
 3. PASLODE CNP65.1 COILNAILER
  Normale prijs € 868,11 Speciale prijs € 598,95 € 495,00
 4. PASLODE CNP75.1 COILNAILER
  Normale prijs € 1.151,44 Speciale prijs € 906,29 € 749,00
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Spoelnagel tackers in verschillende soorten | Tackerplein.nl

Tackers zijn erg handig voor verschillende klussen, tackers zorgen er namelijk voor dat verschillende materialen aan elkaar vast gemaakt kunnen worden. Er zijn erg veel verschillende soorten tackers, een daarvan zijn de coilnailers. Een soort coilnailer tacker wordt ook wel spoelnagel tacker genoemd. Er zijn verschillende soorten spoelnagel tackers die voor verschillende klussen gebruikt kunnen worden, hierdoor hoeft u niet telkens een nieuwe tacker aan te schaffen maar kunt u vaak met een tacker al meerdere klussen doen. De spoelnagel tackers zijn daarnaast zo ontworpen dat u met deze tackers erg netjes en precies te werk kunt gaan. Spoelnagel is een bepaalde soort bevestigingsmateriaal hierdoor wordt deze tacker dan ook spoelnagel tacker genoemd. Spoelnagels zijn te verkrijgen in rollen die bestaat uit een bepaald aantal spoelnagels, dit verschilt bij een aantal rollen.

Ruime keuze spoelnagel tackers

Naast dat de keuze tackers erg groot is zijn er ook verschillende soorten spoelnagel tackers. Het voordeel van deze tackers is dat ze niet veel wegen, hierdoor zijn ze makkelijker vast te houden en ook makkelijker te gebruiken. Zo wegen deze tackers gemiddeld 2,4kilogram. De tackers verschillen daarnaast in het algemeen heel veel op het gebied van magazijn capaciteit, zo zijn er namelijk tackers die maar 40 bevestigingsmaterialen per keer kwijt kan ik het magazijn maar zo zijn er ook tackers die tot wel 350 bevestigingsmaterialen in het magazijn kwijt kunnen, zo ook de coilnailers, ook wel spoelnagels tackers genoemd. Zo kunnen deze spoelnagel tackers 325 bevestigingsmaterialen per keer in het magazijn kwijt. De spoelnagels werken daarnaast op luchtdruk. Hiervoor zijn er tegenwoordig handige compressoren die bedoeld zijn voor op de werkplek. Deze compressoren zijn namelijk vrij klein waardoor ze niet al te moeilijk zijn om mee te nemen en ze ook niet in de weg staan op de werkplek. De spoelnagel tackers zijn te gebruiken voor klussen als muur, plafond en dak beplating maar ook voor klussen als panlatten, gipsplaten, tuinhuisjes en meer.

Wij beschikken over een eigen reparatiedienst

Naast dat u bij Tackerplein.nl terecht kunt voor een ruime keuze aan verschillende soorten tackers kunt u ook bij ons terecht wanneer uw tacker toe is aan reparatie. Onze reparatiedienst is een extra soort service waardoor u niet met problemen komt te zitten. De coilnailer spoelnagel tackers worden geleverd in koffer, op deze manier zorgt het er niet alleen voor dat de tacker goed beschermd is maar is de tacker ook gemakkelijk mee te nemen. Wanneer u de tacker voor 13.00 uur besteld, dan kunt u het de volgende dag al in huis verwachten. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten voordat u kunt beginnen met klussen maar kunt u meteen aan de gang. Daarnaast betaalt u geen verzendkosten wanneer de levering meer dan €150,- bedraagt.