RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

Tackers op merk

Tackers van de beste merken | tackerplein.nl

Tackerplein.nl is de specialist op het gebied van tackers en daarbij horende accessoires. Bij tackerplein hebben we een breed assortiment aan tackers van verschillende topmerken zoals: Max, Senco en Bostitch tackers. De tackers zijn ook weer onder te verdelen in verschillende categorieën zo hebt u bijvoorbeeld microbradnailers, T-nagelapparaten en schuine afwerktackers. Het is vooral belangrijk dat u voor iedere klus het juiste apparaat gebruikt. Voor het gebruik van tackers is het zeer belangrijk dat u tackers op de juiste manier gebruikt, niet alleen voor de veiligheid maar ook voor een betrouwbare werking. Wist u dat wij ook bandschroefmachines in ons assortiment hebben zitten? De bandschroefmachines zijn erg handig bij het plaatsen van bijvoorbeeld gipsplaatsen. Bekijk hier ons scherp geprijsde assortiment bandschroefmachines.

Verschillende topmerken tackers en bevestigingsmaterialen

Op deze pagina zijn al onze tackers onder verdeeld in merken, bij ons vindt u namelijk tackers van de beste merken en dus van een goede kwaliteit. Voor professionals is het belangrijk om te kunnen werken met professionele machines of apparaten. Bij Tackerplein.nl leveren wij topmerken tackers voor de professionele gebruiker, denk hierbij aan timmerfabrieken, aannemers en afbouwbedrijven. Voor ons is het dan ook belangrijk om onze klanten kwalitatief hoge tackers te leveren waar men op kan vertrouwen. Bij aanschaf van een tacker moet u goed weten waarvoor u het apparaat wilt gaan gebruiken. Dit is belangrijk omdat er veel soorten tackers bij ons in het assortiment te vinden zijn. Zo hebben wij tackers met een wat langere neus of u kunt kiezen voor een tacker waarbij u de diepte kunt instellen. Daarnaast hebben wij een grote vooraad met diverse soorten bevestigingsmaterialen zoals spijkers, nieten en afwerknagels.

Beste service en persoonlijk contact

Bij Tackerplein.nl vinden wij het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij het uitzoeken van een tacker of de daar bijhorende accessoires. Naast de levering van de tackers van topmerken zoals DeWalt, Duo Fast en Paslode, verzorgen wij ook het onderhoud aan uw tackers en kunt tevens bij ons terecht voor reparatie. Wij hebben eigen vakmensen in dienst die u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn. Bij bestellingen boven de €150,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Wanneer uw voor 13.00 uur besteld heeft u de bestelling de volgende dag in huis of op de zaak. Daarnaast bieden voor onze vaste relaties de mogelijkheid om op rekening te kopen bij Tackerplein.nl. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste tackers of bevestigingsmaterialen. Heeft uw tacker onderhoud nodig of moet uw tacker gerepareerd worden? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, dit kan middels mail maar ook telefonisch op 0546- 4920740.