RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

Tackerplein is dé specialist als het gaat om hechttechnieken.

Tackerplein heeft zich als hechttechniek specialist sterk gespecialiseerd in het aanbieden van pneumatische gereedschappen (tackers), compressoren en een breed assortiment bevestigingsmaterialen.

Denk hierbij aan:

coilnails
ringnagels
minibrads
brads
nieten
krammen
bandschroeven

Tackerplein levert niet alleen alle vooraanstaande merken tackers en compressoren, ook het onderhoud en de reparaties kunnen door de vakkundig opgeleide monteurs van Tackerplein worden uitgevoerd. Het grote voordeel voor de klant ligt op het gebied van prijs. Tackerplein levert uitsluitend A- kwaliteit tackers en bevestigingsmaterialen tegen zeer gunstige tarieven.

Waarom kunnen wij tegen scherpe tarieven top kwaliteit en service aanbieden?

Omdat 70% tot 80% van onze geleverde tackers, compressoren en bevestigingsmaterialen via onze uitgebreide webshop worden gekocht en geleverd, en wij geen dure vertegenwoordigers in dienst hoeven te nemen, kunnen wij tegen zeer gunstige tarieven een uitstekend product verkopen. Indien u advies nodig heeft zijn wij ten alle tijden bereikbaar om u van dienst te zijn en een vakkundig advies te geven. Indien gewenst komen wij hiervoor bij u langs.