RUIM 30 JAAR ERVARING

Bel of mail voor advies

TACKER GARANTIE

Tot wel 7 jaar garantie

EIGEN REPARATIEDIENST

In geval van nood staan we klaar!

PRODUCT OP VOORRAAD?

Vóór 13.00 besteld, morgen in huis

Compressoren

Bouwcompressoren en werkplaatscompressoren | Tackerplein.nl

Bij Tackerplein.nl hebben we twee categorieën compressoren, dat zijn de bouwcompressoren en de werkplaatscompressoren. Bij diverse klussen komt het nog weleens voor dat u luchtgereedschap nodig heeft, dan is het makkelijk dat u beschikt over een goede compressor. De compressor zorgt er als het ware voor dat luchtdruk goed geregeld is. De compressor perst de lucht samen tot een bepaald aantal bar waardoor u bijvoorbeeld uw tacker op luchtdruk kunt gebruiken. Wij bieden verschillende merken compressoren aan met verschillende eigenschappen. Mocht u niet weten welke compressor u nodig heeft kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, dan helpen wij u bij vinden van de juiste compressor. Bij ons kunt u altijd terecht om uw tacker online te kopen, met daarbij de service die u ook in de winkel krijgt.

De specialist op het gebied van tackers en toebehoren

Bent u op zoek naar een goede compressor om zo uw tacker op luchtdruk te kunnen gebruiken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt bij ons diverse compressoren Tackerplein.nl is een toonaangevende webshop als het gaat om tackers en het toebehoren daarvan. Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe tacker, bevestigingsmaterialen maar natuurlijk ook voor het onderhoud of de reparatie van uw tacker. Wij leveren verschillende topmerken met hoogwaardige kwaliteit zodat u als professional op uw tacker kunt vertrouwen. Het onderhoud of de reparatie wordt uitgevoerd door ons team technische specialisten, die jarenlange ervaring hebben in alles op het gebied van tackers. Wij streven ernaar om uw tacker binnen 5 werkdagen te repareren, zodat u zo snel mogelijk uw werkzaamheden weer kunt oppakken. Want wij begrijpen maar al te goed dat het heel vervelend is dat u niet de juiste gereedschappen bij de hand hebt bij bepaalde werkzaamheden.

Vakkundig advies en snelle levering

Naast de verkoop van compressoren bent u ook aan het juiste adres bij ons voor de verkoop van tackers en bevestigingsmaterialen. Al onze producten zijn gemakkelijk en snel online te bestellen in onze webshop. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij voor u de nietenwijzer toegevoegd aan onze webshop, hier kunt heel gemakkelijk per merk en type de juiste bevestigingsmaterialen vinden. Wij proberen bestellingen die voor 13.00 uur binnenkomen, de volgende dag te bezorgen (met uitzondering van zondagen). Overigens verzenden wij al onze bestellingen met een orderbedrag boven de € 150,- geheel gratis. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons magazijn in Almelo af te halen. Bij ons kunt u altijd veilig en vertrouwd betalen, wij hebben hiervoor verschillende betaalmethodes. Voor onze vaste relaties is het mogelijk om op rekening te betalen. Persoonlijk advies nodig? Vul dan ons contactformulier of bel ons nu op 0546 492 740.